Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
27°C

Elevii participanți la concursuri naționale și internaționale, premiați de primăria Mediaș

Elevii participanți la concursuri naționale și internaționale, premiați de primăria Mediaș

Opt elevi din Mediaș cu rezultate excepționale la etapele naționale și internaționale ale diferitelor concursuri au fost premiați ieri, 16 iunie, la sediul Primăriei Mediaș.

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, i-a recompensat pe elevi cu diplome de performanță, dar și sume de bani, în funcție de criteriile specifice de acordare a acestei categorii de stimulente.

„De bursele de performanță beneficiază elevii care au obținut locurile I, II sau III la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare naționale organizate de către Ministerul Educației și Cercetării, la etapele naționale ale competițiilor și concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico - științific, de nivel național, organizate de către minister sau care s-au calificat la un concurs internațional”, anunță reprezentanții Primăriei Mediaș

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus