Joi,
25.04.2024
Ploi Scurte
Acum
7°C

Două cazuri noi la Sibiu. A scăzut, în schimb, numărul pacienților internați

Două cazuri noi la Sibiu. A scăzut, în schimb, numărul pacienților internați

În ultima săptămână, în județul Sibiu au fost înregistrate cinci zile cu zero cazuri și doar o zi cu un caz pozitivat. Conform raportului transmis astăzi de Prefectură, ziua de vineri a înregistrat alte două cazuri noi de coronavirus. Din fericire însă, în ultimele 24 de ore nu a fost raportat nici un deces.

În ultima zi, au fost declarate vindecate patru persoane, două au fost raportate ca infectate cu noul coronavirus și au fost zero decese. În această dimineață, la ora 8, erau internați 13 pacienți, cu șapte mai puțini decât cei anunțați ieri, la aceeași oră. Din totalul pacienților, trei sunt pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. În întreg județul, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat 386 de teste.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.496 de persoane, au fost vindecate 21.415 de persoane, iar 1.062 persoane au decedat.

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare 120 persoane aflate în carantină la domiciliu și 16 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103 - au fost preluate 24 de apeluri, în ultima zi.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 48 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 91 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus