Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Europarlamentar sibian, ținut la coadă pe aeroport: unele state au simțit din nou gustul milogirii ”la vamă”

Europarlamentar sibian, ținut la coadă pe aeroport: unele state au simțit din nou gustul milogirii ”la vamă”

Plecat în ziua de Rusalii de la Sibiu la Munchen, europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță s-a arătat nemulțumit de modul în care autoritățile germane gestionează controalele în aeroport.

Nicu Ștefănuță a aterizat pe aeroportul din Munchen în după-amiaza duminicii Rusaliilor și, potrivit descrierii sale, a descoperit o aerogară în care controalele impuse de autoritățile germane durează cu orele.

Acest fapt este pus de europarlamentar pe seama unei exigențe exacerbate venită din partea autorităților germane. Exigență pe care spune că au crescut-o în mod nejustificat și alte guverne ale unor țări din cadrul Uniunii Europene.

”Odată cu pandemia, unele state membre au simțit din nou gustul autorității, al controalelor numeroase, al cozilor și milogirii «la vamă». Este inacceptabil în Uniunea Europeană să ții oamenii în picioare ore întregi. Și de ce mai avem pașapoarte biometrice europene, dacă țineți porțile digitale închise, Munich Airport?”, a scris Nicu Ștefănuță pe pagina sa de Facebook, nemulțumit de faptul că porțile digitale, în care documentele sunt scanate de către fiecare călător, nu erau operaționale.

Europarlamentarul a mai scris că va încerca să afle răspunsuri. ”Mă voi interesa care este motivul acestei nepăsări, acum când suntem la 10 zile de a avea certificat digital european și când majoritatea europenilor sunt vaccinați”.

Sursa foto: Facebook / Nicu Ștefănuță

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Iancujianu

Acum 1 lună

Poate stie ficusul de servici. Intrebati-l pe el. Daca era vorba de cules sparanghel mergeau lucrurile strună.
Raspunde

Alin

Acum 1 lună

Eu de asta acuma aud!!! Ca se crede mai mare decat altii!!! In schimb pentru bunastarea oamenilor romani tipu e un mare fake, zero proiecte aprobate la Bruxelles! De gura sparta m am saturat.
Raspunde

Claradi

Acum 1 lună

No lasă că nu a-ti murit domule parlamentar a-ti mai văzut și dumneavoastră,,plebea,,care sta la rand!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Daca trecea iute in virtutea ''calitatii'' de europarlamentar il durea-n basca de ceilalti.Tisti-bisti !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus