Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Incendiu la Spitalul de copii din Iași. 12 persoane au fost evacuate

Incendiu la Spitalul de copii din Iași. 12 persoane au fost evacuate

Incendiul care a izbucnit marţi seara la Spitalul de copii din Iaşi a fost lichidat, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Focul s-a manifestat într-un salon, pe o suprafaţă de circa 15 mp.

Ministerul Sănătăţii a informat că nu au fost identificate victime în urma verificărilor efectuate la etajele superioare de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, unde a izbucnit marţi seara un incendiu.

"A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (5 copii - 3 aparţinători şi 4 cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 15 mp (un salon). Incendiul a fost lichidat", precizează sursa citată de Agerpres.

Conform sursei citate, din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a produs la etajul al treilea al clădirii - zona ATI.

foto Ziarul de Iași

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 689

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus