Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Campanie de vaccinare în Șelimbăr

Campanie de vaccinare în Șelimbăr
Primăria comunei Șelimbăr, Direcția de Sănătate Publică Sibiu și Instituția Prefectului organizează timp de trei zile, între 28 și 30 iunie o campanie de vaccinare în cele trei sate aparținătoare: Veștem, Mohu și Bungard. Astfel, luni, 28 iunie, caravana de vaccinare va ajunge la Veștem, în 29 iunie la Mohu, iar în 30 iunie, la Bungard. În toate cele trei localități campania de vaccinare se va desfășura în căminele culturale, între orele 12 și 18, anunță Primăria Șelimbăr pe site-ul instituției. ”Mă adresez în principal persoanelor vârstnice, mai vulnerabile în fața acestei pandemii: este extrem de important să vă vaccinați, să vă protejați. Într-adevăr, în această perioadă nu mai sunt atât de multe cazuri active, însă specialiștii spun că un al patrulea val pandemic este posibil să ne lovească în toamnă. E o vorbă la noi: să-ți faci sanie vara și căruță, iarna. Tot așa trebuie să ne pregătim acum, pentru a nu avea de suferit mai târziu”, spune primarul comunei Șelimbăr Marius Grecu.
Medicii și voluntarii DSP vor administra vaccinuri Pfizer sau Johnson &Johnson.
În Șelimbăr, campania de vaccinare continuă la Shopping City Sibiu, zilnic, între orele 8 și 20.
Șelimbăr, pe locul 2 la vaccinare în județ
O analiză prezentată de platforma RO Vaccinare arăta la finalul lunii mai că în județul Sibiu, Șelimbărul se afla pe locul doi, după municipiul Sibiu, la procentul de persoane vaccinate. 31,33% dintre șelimbăreni erau vaccinați, în timp ce în municipiul Sibiu procentul eprsoanelor vaccinate era de 33,42%. În Șelimbăr erau vaccinate 4.291 de persoane, dintr-un total de 13.697. Rata vaccinării în județul Sibiu, pe datele prezentate luni de platforma RO Vaccinare era de 23,38%, însă în 19 localități procentul de vaccinare era de sub 10%.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus