Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Un nou magazin se deschide în Sibiu. Oblio DISCOUNTER aduce o gamă variată de produse la prețuri avantajoase pentru sibieni

Un nou magazin se deschide în Sibiu. Oblio DISCOUNTER aduce o gamă variată de produse la prețuri avantajoase pentru sibieni

Începând cu luna iulie, un nou magazin se va deschide în Sibiu. Este vorba despre Oblio DISCOUNTER, un magazin de tip cash%carry, care comercializează o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, congelate și băuturi, la prețuri avantajoase.

Așa cum anunță reprezentanții magazinului, marea deschidere va avea loc în data de 1 iulie, atunci când clienților li se vor pregăti mai multe surprize. În ziua deschiderii clienții pot câștiga un coș de produse pe oră și se pot înscrie la o tombolă special pregătită pentru luna iulie, unde pot câștiga săptămânal produse în valoare de 450 de lei. Toți clienții vor primi în 1 iulie un mic cadou la ieșirea din magazin.

Cum  a ajuns Oblio în Sibiu?

Povestea Oblio a luat naștere în Sighișoara, în anul 1994, dintr-o societate cu capital 100% românesc, care comercializa produse din hârtie. Din 2008, Oblio a devenit producător de produse din hârtie, obținute din materie primă reciclată, respectiv celuloză 100%: șervețele de masă, hârtie igienică și role profesionale/role prosop sub brandurile Soffy și Oblio. În anul 2020, Oblio și-a extins domeniul de activitate, începând distribuția produselor Intersnack în județul Sibiu, urmând apoi dezvoltarea unei noi divizii de distribuție, într-un spațiu de depozitare de peste 1.000 de paleți.

„În iulie 2021, Oblio deschide în Sibiu, pe o suprafata de 1700 de metri pătrați un magazin de tip cash&carry: Oblio DISCOUNTER, având misiunea de a oferi pieței sibiene mii de produse alimentare și ne-alimentare la prețuri avantajoase”, explică reprezentanții magazinului.

Magazin pentru persoane fizice și juridice

Oblio DISCOUNTER se adresează atât persoanelor fizice care vor să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri.

„Produsele pot fi cumpărate la bucată, sau la un preț special la multiplu de bucăți. Oblio DISCOUNTER se află la ieșirea din Sibiu spre Agnita, într-o zonă care permite accesul facil prin centura ocolitoare a Sibiului, din orice zonă din oraș sau din localitățile limitrofe. Parcarea din fața magazinului este gratuită”, transmit reprezentanții magazinului.

Oblio DISCOUNTER este situat pe str. Ștefan cel Mare, nr. 197A, lângă Fan Courier. Pentru detalii legate de deschidere și de noul magazin puteți accesa pagina de Facebook Oblio Discounter.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus