Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Două cazuri noi la Sibiu. Încă un deces înregistrat anterior a fost adăugat pe listă

Două cazuri noi la Sibiu. Încă un deces înregistrat anterior a fost adăugat pe listă

Două cazuri noi de coronavirus au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în județul nostru, fiind a treia zi consecutivă cu câte două noi infecții înregistrate. Totodată, două persoane au fost declarate vindecate și un deces înregistrat anterior a fost adăugat la lista completă a deceselor survenite la pacienți COVID, de la debutul pandemiei și până astăzi. În ultima zi au fost efectuate 549 de teste.

În această dimineață, la ora 8, erau spitalizați 14 pacienți, dintre care trei adulți pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26505 de persoane, au fost vindecate 21430 de persoane, iar 1063 persoane au decedat.

 

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 105 persoane aflate în carantină la domiciliu și 5 persoane în izolare la domiciliu. Centrul oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-21610 - au fost preluate 22 de apeluri în ultima zi. În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 55 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 155 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus