Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Peste 200 de elevi sibieni nu s-au prezentat la proba de matematică a Evaluării Naționale

Peste 200 de elevi sibieni nu s-au prezentat la proba de matematică a Evaluării Naționale

Astăzi, 24 iunie, 2.581 de absolvenți ai clasei a VIII-a, au susținut proba scrisă la disciplina Matematică, la nivelul județului Sibiu. La această probă scrisă au fost prezenți 2.370 candidați, iar 211 nu s-au prezentat la examen. Nu au existat elevi eliminați pentru tentativă de fraudă, anunță reprezentanții ISJ Sibiu.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 30 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 4 iulie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus