Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Florin Neag schimbă spitalele: „Încă o experiență de viață acumulată”

Florin Neag schimbă spitalele: „Încă o experiență de viață acumulată”

Pe site-ul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” au fost publicate rezultatele finale ale concursului pentru postul de manager al instituției. Deși a existat o contestație depusă de Florin Marius Ucă, aceasta a fost respinsă de comisia de examen, concluzionând că notele primite în urma susținerii dosarului sunt întemeiate. În acest context, noul manager al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu va fi Florin Neag, actual manager interimar al Spitalului Județean Sibiu.

Rezultatele finale ale concursului de manager pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu îl arată câștigător pe Florin Neag, actualul manager interimar al Spitalului Județean. Acesta a fost admis cu nota finală 9,74. În urma publicării primelor rezultate a fost depusă o contestație de către contracandidatul Florin Marius Ucă, însă, comisia de examen a respins această contestație, notele rămânând neschimbate. De asemenea, reprezentanții comisiei spun că, în cazul în care candidatul este nemulțumit de modul de soluționare, acesta se poate adresa instanței de contencios administrativ, în condițiile legii.

Contactat telefonic de reporterul Turnul Sfatului, Florin Neag spune că așteaptă decizia de numire care urmează să vină din partea Consiliului Județean și semnarea contractului de management.

„În momentul acesta este doar decizia comisiei de examen. Se va face o comunicare doamnei președinte a Consiliului Județean, va urma o decizie de numire însoțită de contractul de management. Prin numire și prin contract se va stabili și data la care voi începe oficial în postul de manager al Spitalului de Psihiatrie. Legea prevede ca din momentul în care rezultatul examenului este definitiv și se face comunicare, în termen de 10 zile trebuie semnat contractul de management. Până atunci, rămân în postura de manager interimar al Spitalului Județean”, a declarat Florin Neag pentru Turnul Sfatului.

Totodată, consideră că promovarea acestui concurs constituie o altă experiență de viață și speră ca și la Spitalul Psihiatrie să găsească echipa care să își asume performanța și să acționeze mereu pentru atingerea ei.

„Acest concurs reprezintă încă o experiență de viață acumulată. Am abordat, de-a lungul timpului orice activitate în care am fost implicat ca pe o șansă continuă de a învăța și a da ceea ce ai mai bun pentru a reuși. Din experiența acumulată până acum la Spitalul județean am învățat că medicina nu înseamnă miracol ci  sacrificiu  dăruire și pregătire neîntreruptă. Am învățat că, în relația cu oamenii, cu pacienții, trebuie să privim lucrurile atât obiectiv cât și empatic și să găsim echilibrul între acestea. De asemenea, am avut încă odată șansa sa observ că lucrurile bune se obțin în echipă așadar sper ca și la Spitalul Clinic de Psihiatrie să găsesc echipa care să își asume performanța și să acționeze mereu pentru atingerea ei”, mai spune Florin Neag.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

8 comentarii

Marius

Acum 2 ani

Imi vine sa vomit

Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Mi-e greață. Il mai promovati mult pe acest individ?

Raspunde

Lost in Loft

Acum 2 ani

Nu am mai vazut ceva atat de gretos la un partid care sustine ca promoveaza meritocratia ! Rusine PNL si sa va duceti la dracu invartindu-va

Raspunde

Talaus Semper

Acum 2 ani

Bravo! Atentie-sa nu o supere pe sefa cea mare de la judet, ca nu mai sunt posturi la azil...
Raspunde

PNL = celalalt PSD

Acum 2 ani

Pai asa e la partid! Se schimba slujbele banoase ca sosetele... Pe meritocratie evident...
Raspunde

Nu va vedem din Sibiu

Acum 2 ani

PNL=PSD. Alti indivizi-aceleasi obiceiuri. Oare cum de nu se mai inflameaza nimeni? Flash-mobberi si alti poeti locali aparatori ai dreptatii, unde ati disparut?
Raspunde

Alin

Acum 2 ani

Acest personaj isi castiga existenta prin acordare contracte directe din fundul biroului, sper sa-l vad cu mana intinsa !

Raspunde

PNL = PSD = Dambovita

Acum 2 ani

Cand alegeti partide "de la capitala", asta patesti. Ce mi-e PNL, ce mi-e PSD... aceleasi metehne de Dambovita, aceeasi mizerie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus