Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

FOTO Un drapel sfințit de mitropolit, arborat în Piața Mare

FOTO Un drapel sfințit de mitropolit, arborat în Piața Mare

De ziua Drapelului Național al României, studenții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au fost cei care au marcat, simbolic, momentul.

În prezența reprezentanților Instituției Prefectului, ai Primăriei municipiului Sibiu și Consiliului Județean și alături de mitropolitul Laurențiu Streza, studenții Academiei au participat la arborarea unui nou drapel în Piața Mare a orașului. Acesta va rămâne aici timp de un an. ”Piaţa Mare a Sibiului a fost din nou locul în care, în mod simbolic, Drapelul Național al României a fost arborat pe catarg, de unde, timp de un an de zile, va veghea asupra cetățenilor și vizitatorilor orașului nostru.  Drapelul arborat a fost introdus, în seara precedentă, în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde IPS Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a oficiat slujba de sfințire a acestuia”, au anunțat reprezentații AFT ”Nicolae Bălcescu” pe pagina lor de Facebook.

Sursa foto: Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” / Elena Andrei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Hodoronc Tronc

Acum 2 ani

Trebuiau sa vina cu un drapel pe care e desenat un dos mare si negru pe fundal din curcubeu si sa-l pupe in public....reprezentand devotamentul fata de SUA si mafia globalista. Sa nu ne mai minta ca ne apara pe noi, acesti mercenari ai globalistilor, ca-i deja prea penibil.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Deci un drapel normal nu putea fi arborat;trebuia neaparat un drapel sfiintit.Poate de aia cele mai prapadite tari UE sunt cele ortodoxe .Dl Deleanu m-ati dezamagit crunt.M-ati pierdut nu de ''postaci'' ci de observator apolitic.Succesuri !
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Incercati să studiați un pic istoria și poate o să aveți o idee despre motivele care au ținut aceste țări în sărăcie.
Raspunde

@chip de lut

Acum 2 ani

Este un vechi obicei, aveti ceva impotriva traditiilor locului? Da, stiu, comunistii aproape ca ne-au sters astea din cap cu forta, dar asta nu inseamna ca aveau dreptate
Raspunde

Lili

Acum 2 ani

Câtă penibilitate cu aceste sărbători inventate: Ziua Imnului, Ziua Drapelului, etc... de Biserică numai de bine; la orice derapaj apare un popă să “sfințeascâ” ceva...
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Dar despre autointitulata luna pride ce părere aveți? Mai ales că începe cu ziua copilului....
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Mda, ma intrebam si eu asa, daca Ziua Imnului sau a Drapelului suna "penibil", "luna pride" cum va suna? Ah era sa uit, aceasta intrebare nu este politically correct si de aceea nu va trece de moderare. "Correct"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus