Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Două persoane au fost rănite după ce un bărbat fără permis a intrat cu ATV-ul într-o mașină

Două persoane au fost rănite după ce un bărbat fără permis a intrat cu ATV-ul într-o mașină

Un bărbat a provocat un accident la intersecția localităților Daia și Roșia, în timp ce conducea un ATV. Nu a acordat prioritate.

Un bărbat de 38 de ani, din Nou, în timp ce conducea un ATV, a pătruns în intersecție fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Cașolț, intrând în coliziune cu aceasta. 

Polițiștii rutieri au constatat ca bărbatul conducea ATV-ul fără a deține permis de conducere, iar cu privire la ATV au constatat ca nu este înmatriculat/înregistrat, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj tip B al Ambulanței Sibiu. Bărbatul a suferit un traumatism la o mână, iar femeia un traumatism toracic și atac de panică. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, anunță Genu Scridon, din partea Amblanței.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus