Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Trei cicliști de la Turul Sibiului curăță pista de biciclete din zona Muzeului Astra. Sibienii, invitați să se implice în acțiune

Trei cicliști de la Turul Sibiului curăță pista de biciclete din zona Muzeului Astra. Sibienii, invitați să se implice în acțiune

Trei cicliști de la echipa americană Wildlife Generation Pro Cycling Team, care concurează între 3 și 6 iulie la Turul Ciclist al Sibiului, organizează o acțiune care are drept scop curățirea pistei de biciclete din zona Muzeului Astra.  Acțiunea are loc mâine, 30 iunie, de la ora 19.00, iar la întâlnirea care va avea loc la intrarea principală la Grădina Zoologică unde sunt așteptați și alți sibieni care vor să se implice.

„Echipa de la Wildlife Generation Pro Cycling Team implicată în acțiunea de ecologizare este formată din multiplul campion național al României Serghei Țvetcov și colegii săi americani Alex Hoehn și Noah Granigan, care au venit cu câteva zile înainte de Turul Ciclist al Sibiului, special pentru a se antrena în zonă. Echipa de ciclism Wildlife Generation Pro este dedicată protejării planetei prin educarea publicului despre conservarea vieții sălbatice și promovarea durabilității habitatului și a ecosistemelor sănătoase”, se arată într-un comunicat de presă transmit redacției.

Turul Ciclist al Sibiului, care anul acesta se desfășoară între 3 și 6 iulie, este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Mister

Acum 2 ani

Pai Primaria ce face? Curatenia si intretinera nu tine de ei? Intreb numai asa....ca poate nu au bani si au nevoie de finantare.

Raspunde

Florin

Acum 2 ani

Autoritatile ar putea onora acest eveniment cu o curatenie pe marginile de drum pe unde vor trece ciclcistii. Macar pe tronsonul Orlat Poplaca - Rasinari - Cisnadie pe unde se trece de mai multe ori..... nu de alta , dar e penibil sa nu fi vrednic sa faci curat inainte sa ai musafiri. Totusi sant cateva impedimente : " ar putea ", " fi vrednic" ..........

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus