Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

”Activitatea noastră este, fără urmă de îndoială, un privilegiu, dar și o responsabitate”. TERRA BUILDING îl susține pe Biorel în campania ”Ne jucăm și curățăm”

”Activitatea noastră este, fără urmă de îndoială, un privilegiu, dar și o responsabitate”. TERRA BUILDING îl susține pe Biorel în campania ”Ne jucăm și curățăm”

Compania sibiană TERRA BUILDING se implică în proiectul ”Ne jucăm și curățăm, ediția a II-a” și-l susține pe super-eroul Biorel în lupta împotriva deșeurilor din Sibiu.

”TERRA BUILDING este o companie de familie aflată într-o continuă dezvoltare, pe toate planurile de acțiune, care ține cont de toate reglementările în domeniu. În prezent, TERRA BUILDING trece printr-un proces de evoluție identitară pentru a se alinia la o lume aflată într-un rapid proces de globalizare. Strategia de evoluție ține cont de foarte multe aspecte, printre care și subiectul impactul asupra mediului. Avem ca obiectiv în perioada următoare dezvoltarea și implementarea unui Plan de Management de Mediu care să educe organizat colectivul cum să evităm, minimizăm sau să atenuăm efectele activității nostre asupra mediului și să contrabalansăm amprenta noastră prin actiuni sustenabile”, spun reprezentanții companiei sibiene.

Din dorința de a se implica activ în problemele societății, TERRA BUILDING este partener în proiectul ”Ne jucăm și curățăm”, ajuns la ediția a II-a. Proiectul se desfășoară în perioada 10-21 iulie, în diferite cartiere ale Sibiului, și promovează colectarea separată a gunoaielor, precum și păstrarea curățeniei în spațiile publice din oraș. Subiectul se potrivește ca o mănușă companiei.

”Colectarea de deșeuri industriale în cadrul TERRA BUILDING  se face selectiv, deșeurile uzuale fiind împărțite în trei categorii generale: periculaose, nepericuloase și inerte. Deșeurile periculoase sunt dominate de hirdocarburi uzate, ambalaje contaminate și consumabile specifice, toate fiind colectate selectiv și gestionate de terți în baza contractelor de mediu. Deșeurile nepericuloase, precum mase plastice și echipamente de paletizare sunt gestionate și materializate intern. Deșeurile inerte rezultate din activitatea de construcții sunt la fel gestionate intern, sub incidența legistlatiei în viguare. Referitor la colectarea de deșeuri personale, aceasta se face selectiv, bazat cu succes pe responsabilitatea civică a fiecărui membru din echipă”, mai spun reprezentanții TERRA BUILDING.

În ceea ce-l privește pe super-eroul Biorel, acesta promovează colectarea separată a deșeurilor, cu accent pe modul în care sunt reciclate deșeurile biodegradabile.

”TERRA BUILDING este o companie de utilitate publică și privată. Ca și antreprenor general în infrastructră rutieră și hidroedilitară, știm că beneficiarii finali ai proiectelor noastre sunt chiar membrii comunității din care facem parte. Activitatea noastră este, fără urmă de îndoială, un privilegiu, dar și o responasbulitate. De 20 ani TERRA BUILDING participă activ la dezvoltarea societății locale și regionale”, concluzionează oficialii companiei sibiene.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Xxx

Acum 1 an

Terra Building sa se implice și sa execute cum trebuie lucrările care le face, pentru ca pana acum numai si-a bătut joc de toate lucrările pe care le-a executat prin municipiul Sibiu și localitățile din prejma Sibiului, sa fure mai putin si sa facă treaba de calitate.
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Si lucrarile facute de firma asta sunt facute tot in joaca,mai putin banii luati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus