Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
9°C

Tânără dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Tânără dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Dispariția femeii a fost anunțată aseară, în jurul orei 23. Polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 1000, fiica sa, MIHU SIMINA, în vârstă de 34 ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Tilișca, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, constituție solidă, ten deschis, păr șaten, onluat, lungime medie, ochi căprui. 

În momentul plecării, tânăra purta o rochie bleumarin, cu imprimeuri florale și sandale negre. 

Semne particulare: nu se cunosc. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus