Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

Povestea unui brand renumit și a unui leadership de succes. Atlassib, compania fondată de sibianul Ilie Carabulea, sărbătorește 28 de ani ca lider pe piața de transport din România

Povestea unui brand renumit și a unui leadership de succes. Atlassib, compania fondată de sibianul Ilie Carabulea, sărbătorește 28 de ani ca lider pe piața de transport din România

Se spune că „istoria este scrisă de către învingători”. Atlassib, compania fondată de Ilie Carabulea, scrie istorie prin cei 28 de ani de prezență pe piața de profil din România. 28 de ani pe care îi aniversează anul acesta, în luna iulie.  În tot acest timp, a ocupat nu doar poziția de lider în domeniul transportatorilor internaţionali de persoane din România, ci a și menținut-o cu succes.

De la idee, la brand international

Despre ce înseamnă Atlassib pentru Sibiu, pentru România şi pentru Europa sunt foarte multe de spus. Și ca orice poveste frumoasă și de succes, are un început. Totul a pornit cu o mare doză de curaj, își aduce aminte Ilie Carabulea : ,,După 1990, am renunţat la statutul de angajat în sistemul de stat. Inspiraţia și creativitatea au fost mereu de partea mea. Cunoaşterea aprofundată a domeniului în care am lucrat, profesionalismul, seriozitatea şi determinarea au realizat restul. Așa că, prima firmă înființată de la zero a fost Incota S.R.L. Sibiu, în 1991. Este prima companie de transport internațional de persoane pe care am dezvoltat-o. Apoi, doi ani mai târziu, a apărut pe piața sibiană compania Atlassib S.R.L. Companie care în scurt timp urma să devină un important holding în Sibiu și cel mai mare transportator internațional de persoane din România, o companie care a ajuns la un moment dat chiar și la performanța de a avea agenții în 12 țări din Europa, pe lângă agențiile din țară”. Dezvoltarea Grupului Atlassib a reprezentat pentru Ilie Carabulea crearea visului românesc, și promovarea României în toată Europa. ,,Ce am înțeles în toți acești ani, este că succesul unei afaceri de top, pe care să o păstrezi mereu acolo sus este respectul față de lucrul bine făcut, parteneriatul cu echipa ta, cu partenerii de afaceri și cel mai important cu clienții tăi”, crede Ilie Carabulea, fondatorul Holdingului Atlassib.

Provocările unei pandemii

Construcția și dezvoltarea unei afaceri de succes sustenabile s-au putut observa anul trecut, când întreg mapamondul s-a trezit într-o criză pandemică fără precedent în istoria umanității. Cu toate că în perioada  martie-mai 2020, activitatea de transport persoane a fost blocată în întregime, Atlassib a rămas lider pe piața de transport. ,,Am reușit să ne menținem, după cum o spune și sloganul nostru – [O poartă deschisă spre Europa], datorită unei lungi experiențe de business, a unei echipe puternice de management, și a angajaților fideli și profesioniști. Ne-am adaptat noii situații mondiale, am găsit soluții reale și ne-am sprijinit reciproc și constant”, explică Mihaela Ungureanu, administratorul societății sub umbrela căreia operează brandul Atlassib.

Afacere de top, în continuă dezvoltare

Dacă, în cei 28 de ani de existență, Atlassib poate să își revendice câteva file în istoria pieței de profil din România, managementul companiei spune că vorbim despre o istorie care încă se scrie. „O afacere de 28 de ani la nivel internațional înseamnă muncă, timp, experiență, cunoștințe solide, dar și multă viziune, creativitate și intuiție. Am învățat enorm de multe în toți acești ani, și folosim toate cunostințele pe care le-am acumulat pentru a duce povestea mai departe. Putem spune cu siguranță că aceștia au fost doar primii 28 de ani.”, spune Florin Mușan, directorul general Atlassib.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 2 ani

Ati ramas fara calatori de aveti nevoie de publicitate? :))) La ce preturi mici au biletele de avion, trebuie sa te subapreciezi rau de tot ca sa mai urci in autobuzele ciobano-tur. Cat despre relatia atlassib - angajati, cautati pe forumurile de evaluare a angajatorilor unde au in medie 2 stele din 5 ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus