Marţi,
31.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

Ce facem în weekend? Mergem la concerte în aer liber și vizionăm filme

Ce facem în weekend? Mergem la concerte în aer liber și vizionăm filme

În acest weekend la Sibiu avem parte de mai multe activități pe care nu trebuie să le ratăm. Vizionăm filme, mergem la concerte în aer liber și ne bucurăm de petreceri organizate de localurile din oraș.

Vineri, 2 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 18, cei de la Mango vă invită să luați parte la evenimentul „Vinil Mood”. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0752 273 525.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Jaful secolului”, „Drumul terorii””, „Femei obișnuite”, „Altarul” „Cuibul” sau „Furios și iute 9” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

În acest weekend, se desfășoară și Zilele Româno-americane, prilej cu care în Piața Mare și la Filarmonica de Stat Sibiu, sibienii se pot bucura de mai multe concerte. 

Sâmbătă, 3 iulie

În acest weekend se desfășoară Turul Ciclist al Sibiului. Toate detaliile despre evenimentul din acest an le găsiși  pe pagina de facebook dedicată acestuia.

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă Frumoasa și Bestia, spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, la Cotton Pub, sunteți invitați să vpă bucurați de weekend într-o atmodferă întreținută de Joylin &DJ Cipi Hampu. 

Duminică, 4 iulie

De la ora 20:30, la Joyme Pub concertează trupa Hara. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 21, în Piața Mare din Sibiu are loc un concert susținut de trupa Byron împreună cu Filarmonica de stat Sibiu. Informații găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus