Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Un deces și zero cazuri noi confirmate în Sibiu

Un deces și zero cazuri noi confirmate în Sibiu

Nicio persoană nu a mai fost testată pozitiv pentru SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore, anunță autoritățile locale. Cu toate acestea, Sibiul înregistrează un deces. În ultimele 24 de ore în județ s-au efectuat 344 de teste. În momentul de față, în spitalele din Sibiu mai sunt internate șapte persoane diagnosticate cu COVID-19, dintre care trei se află în stare gravă.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26512 de persoane (dintre care în ultimele 24 de ore 0 de persoane). Până la data curentă au fost vindecate 21436 de persoane, iar 1068 persoane au decedat (1 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 7 persoane, dintre care pe ATI 3 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 344 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 100 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 6 persoane în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 79 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 416 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 50 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 179 de mijloace de transport, din care 8 mijloace de transport în comun. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Vizualizari: 1242

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus