Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Comisia Europeană în România recomandă turiștilor să viziteze Sibiul

Comisia Europeană în România recomandă turiștilor să viziteze Sibiul

Comisia Europeană în România recomandă turiștilor, într-o postare pe pagina oficială de facebook, să viziteze Sibiul, amintind că orașul nostru Sibiu a fost inclus în topul destinațiilor europene de neratat pentru anul 2021.

”Capitala Europeană a Culturii (2007) a fost inclusă în clasament în urma votului publicului din peste 190 de țări. În data de 9 mai 2019, cu ocazia Zilei Europei, în cadrul summitului informal de la Sibiu, șefii de stat sau de guvern au adoptat Declarația de la Sibiu ca semn al unității și încrederii lor în viitorul UE”, se arată în postarea amintită.

Reamintim că la începutul acestui an European Best Destinations a inclus Sibiul în topul celor mai bune destinații de vacanță din acest an. Orașul de pe malul Cibinului se află pe locul cinci, după următoarele destinații europene: Braga – Portugalia, Roma – Italia și Cavtat – Croația, Florența – Italia.

Totodată, Sibiul se află înaintea unor destinații de renume mondial, precum: Paris – Franța, Kotor – Muntenegru sau Insulele Canare din Spania.

Mai multe detalii găsiți aici.

Sursa foto

Vizualizari: 1680

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

John doe

Acum 3 luni

Cred ca doar prin recomandari mai ajunge la Sibiu vreun autocar cu pensionari din Germania, ca in rest e expirata de mult bula 2007. Cu echipa fodor la conducere, ne vom bucura in curand de vizitatorii din teleorman si vaslui...
Raspunde

Mercur Retrograd

Acum 3 luni

Dupa ce si-au distrus societatile cu migranti de le e frica sa iasa din casa.... recomanda Sibiul, ca era cum era la ei acum 20 de ani. UE si globalismul, ultimele mizerii... sa te recomande astia, nu prea e bine.
Raspunde

GiGi Ping

Acum 3 luni

nu mai vin din cauza ca exista superdestepti ca tine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus