Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Comunicat de presă: Semnare contract de lucrări “Reabilitare rețea transport apă Dn 800 str. Calea Dumbrăvii, din mun. Sibiu”

Comunicat de presă: Semnare contract de lucrări “Reabilitare rețea transport apă Dn 800 str. Calea Dumbrăvii, din mun. Sibiu”

Marți, 06 iulie 2021, la sediul Operatorului Apă Canal Sibiu S.A. a fost semnat primul contract de lucrări din cadrul “Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov în perioada 2014 – 2020” derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare POIM 2014-2020.

Contractul de lucrări CL 1 “ Reabilitare rețea transport apă Dn 800 str. Calea Dumbrăvii, din mun. Sibiu ” semnat între Apă Canal Sibiu S.A. în calitate de beneficiar și Euskadi SRL în calitate de antreprenor, are o valoare de 4.695.549,56 lei (fără TVA) cu o durată de execuție de 6 luni de la emiterea ordinului de începere.

Obiectivul general al  contractului de lucrări constă în reabilitarea rețelei de distribuție și transport apă potabilă de pe strada Calea Dumbrăvii pe tronsonul cuprins între străzile Ludoș și Siretului din mun. Sibiu, în lungime totală de 1.288 m.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.             

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus