Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Ciuburciu (Vascar): Fara E-uri inseamna ca am eliminat complet E-urile, nu doar le-am inlocuit pe unele cu altele

Ciuburciu (Vascar): Fara E-uri inseamna ca am eliminat complet E-urile, nu doar le-am inlocuit pe unele cu altele

Vlad Ciuburciu este Directorul General al producatorului de preparate din carne si conserve Vascar. El a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, dar si un Master in Administrarea Afacerilor, pe care l-a urmat in aceeasi institutie.

Ciuburciu (Vascar) lucreaza in aceasta companie de peste 10 ani, inca din perioada studentiei. A avut la inceput postul de Marketing Assistant, apoi Marketing Manager, iar din 2017 a devenit Director General.

Vlad Ciuburciu (Vascar) a reusit sa impuna o abordare noua, bazata pe realitatile din prezent, care a avut un mare succes. El s-a concentrat pe cresterea brand awareness-ul la nivel national, fapt care a facut diferenta.

Au avut loc investitii importante in infrastructura si tehnologii noi, pentru a creste productia, randamentul si optimizarea fluxurilor tehnologice. (...) Faptul ca in prezent suntem unul dintre cei mai importanti actori de pe piata romaneasca de produse din carne se datoreaza accentului pe care il punem pe calitate si pe relatia cu consumatorii. Aceasta este filosofia de business Vascar, a explicat Vlad Ciuburciu.

Una dintre principalele realizari ale lui Ciuburciu (Vascar)  este dezvoltarea brandului premium “Moldova in Bucate”, cu extensia de gama “Alege natural, fara E-uri”.

Impreuna cu echipa mea, am reusit sa realizam brandul de succes “Moldova in Bucate”, care a cucerit inimile romanilor din intreaga tara. In 2018, am lansat o gama care poarta eticheta “Alege natural, fara E-uri”, o linie de produse 100% naturale, cu ingrediente de cea mai buna calitate. Declaratia fara E-uri inseamna ca am eliminat complet E-urile, nu doar le-am inlocuit pe unele cu altele. Iar clientii apreciaza acest lucru”, a adaugat Directorul General Vascar.

Provocarile din industria carnii

Pe fondul pandemiei, intreaga industrie a carnii s-a confruntat cu dificultati. Despre acest subiect a vorbit Ciuburciu (Vascar) in randurile urmatoare:

Consumatorii si-au schimbat comportamentul, ca urmare a starii de urgenta si apoi al starii de alerta, iar noi a trebuit sa ne adaptam. In lunile martie, aprilie si mai 2020, foarte multi oameni, in special tinerii, au folosit aplicatiile online de livrari si curierat, pentru catering.

Pe deasupra, am observat si o scadere a traficului in hypermarket-uri, deoarece clientii s-au orientat catre comertul de proximitate, catre magazinele din apropierea casei. Pentru multi dintre acestia, mai ales pentru varstnici, sa mearga pana la hypermarket si sa stea la coada, in aglomeratie, era riscant. Tocmai de aceea, au preferat sa cumpere de la magazinele de proximitate mai putine produse, insa cu o frecventa mai mare”.

Compania Vascar a fost infiintata in urma cu 37 de ani. In prezent, detine o fabrica de procesare la Vaslui, fiind unul dintre cei mai mari angajatori regionali, cu peste 400 de angajati si 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei. Sub conducerea lui Vlad Ciuburciu (Vascar), compania a inregistrat o cifra de afaceri de 22,8 milioane de euro anul trecut, o crestere cu 13% fata de 2019.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus