Luni,
26.09.2022
Partial Noros
Acum
21°C

Toate posturile de conducere din cadrul CJAS Sibiu sunt scoase la concurs. Lipsesc datele pentru funcția de director general

Toate posturile de conducere din cadrul CJAS Sibiu sunt scoase la concurs. Lipsesc datele pentru funcția de director general

Funcțiile de director general, director executiv, director executiv adjunct și director economic din cadrul Direcției Județene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Sibiu sunt scoase la concurs, anunță Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS). În această perioadă se mai fac încă înscrieri, concursurile urmând să se desfășoare în 20 iulie pentru directorul economic, în 26 iulie pentru directorul general și în 27 iulie pentru funcția de director executiv adjunct, conform CNAS.

Pe site-ul CJAS Sibiu apar și alte posturi scoase la concurs, examenul urmând a se desfășura în 12 august. Este vorba de funcțiile de consilier superior la Biroul Control și la Serviciul de Decontare Servicii Medicale, inspector superior la Serviciul de Evidență Asigurați și de referent superior clasa III la Compartimentul Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniu și minim șapte ani vechime. Pentru funcția de referent sunt suficiente studii liceale. Lipsesc însă de pe site tocmai datele legate de concursul pentru funcția de director general al instituției.

”Avem nevoie de profesioniști”

În această perioadă se organizează concursuri pentru posturile de conducere din cadrul caselor județene de sănătate din mai multe județe. „Avem nevoie de profesionişti  în  conducerea structurilor din teritoriu pentru a  fi puse unitar   în aplicare   măsurile  reglementate pentru  îmbunătăţirea accesului la serviciile  acordate în sistemul de sănătate şi pentru o utilizare judicioasă  a fondurilor”, anunță Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS. 

În ultimele luni în 18 case de asigurări de sănătate s-au organizat concursuri pentru ocuparea pozițiilor de conducere.   

Sibiul are director interimar

Mihaela Galiș ocupă funcția de director general al CJAS Sibiu sin 21 mai, dată la care a expirat mandatul lui Vasile Spinean. Acesta ocupa această funcție din anul 2017, când a fost numit în acest post în urma unui concurs pe care l-a promovat. Vasile Spinean spunea în urmă cu două luni că nu știe, cel puțin deocamdată, dacă va mai candida pentru această funcție, pentru un nou mandat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus