După ce a locuit 17 ani în Germania, un sibian s-a întors în țară unde a decis să-și urmeze pasiunea și să pună pe picioare propria afacere. Ionuț Constantinescu este proprietarul „One Kebab”, cel mai recent fast-food deschis în Sibiu care are un concept unic – toate ingredientele sunt aduse din Germania.
Pasionat de bucătărie, Ionuț a avut ocazia să lucreze în Germania în domeniul gastronomic, lucru care a contribuit la specificul afacerii pe care acesta avea să o deschidă în Sibiu. A decis să părăsească țara care i-a fost a doua casă timp de 17 ani și să împartă sibienilor o parte din secretele bucătăriei pe care le-a cunoscut în Germania.
„Am decis să mă întorc în țară și să-mi deschid propria afacere. Lucrând în domeniu și testând mâncarea fast-food de acolo, mi-am dat seama că aș vrea să aduc în Sibiu ceva nou și îmi doresc ca One Kebab să îi cucerească pe clienți încă de la prima comandă”, povestește Ionuț despre ideea de a-și deschide propria afacere.
În ceea ce privește numele afacerii, Ionuț explică faptul că sursă de inspirație i-a fost cumnatul său, cel care a venit cu această denumire. „Când am ales numele pe care să-l aibă fast-food-ul, am vrut să alegem ceva original, care să ne facă speciali. Cumnatul meu a venit cu ideea de One Kebab și am fost de acord pe loc pentru că acest nume arată că suntem speciali, că aducem ceva nou în Sibiu”.
Produse din ingrediente 100% germane
Ceea ce diferențiază afacerea lui Ionuț de alte afaceri de acest gen este savoarea și gustul preparatelor certificate și produse după calitatea nemțească. Vedeta meniului este cu siguranță kebab-ul, ale cărui ingrediente sunt 100% nemțești, transportate cu grijă și atenție din Germania.
De la făina pentru chifle, până la sosuri și carne, toată materia primă pentru produsele One Kebab este adusă din Germania. „Cred că asta ne diferențiază. Colaborăm doar cu furnizori din Germania și calitatea este extrem de importantă pentru noi”, explică Ionuț.
Mai mult, Ionuț îi invită pe sibieni în locația One Kebab pentru a vedea condițiile locației, modul în care se pregătesc produsele și pentru a se asigura de calitatea fiecărui preparat în parte. „Calitatea produselor depinde de ingrediente, de modul în care le preparăm, dar și de condițiile de lucru de care dispunem. Tocmai de aceea, îi invităm pe oameni să ne treacă pragul și să ne cunoască”, mai spune Ionuț.
Echipa One Kebab și-a început activitatea din luna aprilie, iar de mâine, 16 iulie, vă așteaptă să le treceți pragul locației situate pe strada Nicolae Iorga, numărul 50 (lângă Trans Agape), de luni până vineri, între orele 12 - 00 și sâmbăta între orele 15 – 00. De asemenea, activitatea lor o puteți urmări pe pagina de facebook One Kebab.
Totodată, pe cei de la One Kebab îi găsiți pe aplicațiile de delivery Glovo, Food Panda, Tazz și Takeaway și la numerele de telefon 0731.699.726, 0748.995.012 și 0753.957.505.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: fast food sibiu , specific nemțesc , ionuț constantinescu , one kebab , afacere , germania , Sibiu , ingrediente , fast food , Strada Nicolae Iorga
Vizualizari: 18523
Ultimele comentarii
Acum 9 ore
Noi noi
Acum 9 ore
Noi noi
Acum 9 ore
Unul
Acum 10 ore
Unul
Acum 10 ore
Omul invizibil