Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-3°C

VIDEO Teatrul BIS le-a făcut o surpriză vârstnicilor din căminele sibiene. Experiența a fost filmată de un tânăr videograf

VIDEO Teatrul BIS le-a făcut o surpriză vârstnicilor din căminele sibiene. Experiența a fost filmată de un tânăr videograf

Într-un scurt filmuleț, George Gabriel, un tânăr videograf din Sibiu, prezintă bucuria vârstnicilor care au fost vizitați în căminele Sibiului, de artiștii de la Teatrul BIS.

Cu zâmbete largi și mici ghidușii, grupuri de vârstnici încântați de o vizită neașteptată s-au așezat pe rând pe scaunele amplasate în aer liber, așteptând să schimbe câteva vorbe cu actorii Teatrului BIS. Aceștia din urmă au încercat să le ofere bătrânilor o dimineață atlfel. Aflați detaliile și urmăriți reacția celor cărora le-a fost adresată surpriza în video-ul de mai jos.

Acesta este un episod dintr-o serie de povești din Sibiu și împrejurimi, pe care George Gabriel le realizează în această perioadă. Puteți să îi susțineți activitatea pe Patreon.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus