Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
30°C

Incidența în municipiul Sibiu crește. Alte două localități din județ au incidența peste 0

Incidența în municipiul Sibiu crește. Alte două localități din județ au incidența peste 0

Rata de incidență raportată pe întreg județul se menține la 0,01 cazuri la mia de locuitori. În schimb, a fost raportat un caz nou în localitatea Racovița și unul în Avrig, iar la Sibiu în ultimele două săptămâni au fost cumulate 5 cazuri noi.

Raportarea transmisă ieri de Prefectură releva faptul că doar în municipiul Sibiu au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19 în ultimele 14 zile, însă cea transmisă astăzi arată un tabel completat de alte două localități - Racovița (un caz nou, o incidență de 0,34/1000 de locuitori) și orașul Avrig (un caz nou, o incidență de 0,06/1000 de locuitori).

În același raport se arată că la nivelul municipiului Sibiu rata a crescut de la 0,03 de la 0,02 cazuri la mia de locuitori.

UAT

POPULAȚIA

CAZURI

INCIDENȚA

RACOVIȚA

2938

1

0.34

ORASUL AVRIG

15510

1

0.06

MUNICIPIUL SIBIU

170415

5

0.03

Celelalte unități administrativ teritoriale au rata de incidență 0, fără nici un caz pozitiv raportat în ultimele 14 zile.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Codru

Acum 1 săptămână

Pai daca toti trogloditii turbati de prostie si propaganda anti vaccin nu se vor vaccina, atunci sa vedeti distractie la toamna. In Romania e domnie.... te duci acolo, te vaccinezi mocca, cu ce vrei tu si tot nu se duc, apoi cand o sa-i loveasca iar covidu' vor urla ca nu le-a dat nimeni ca sunt oropsiti... asa ca sa va dati seama romanasi si sa nu va mai plangeti de Romania ca e doar o tara compusa din retardati si prosti ca voi. Iata exemplul.... uitati-va in oglinda si injurati Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus