Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Un test pozitiv din 401 efectuate ieri, în Sibiu. A crescut ușor numărul pacienților

Un test pozitiv din 401 efectuate ieri, în Sibiu. A crescut ușor numărul pacienților

O singură persoană a fost confirmată pozitiv la testarea pentru infecția cu SARS CoV-2, în județul nostru. În total, de la debutul pandemiei, au fost raportate 26.520 de cazuri de COVID-19, în Sibiu.

În ultima zi a crescut ușor numărul persoanelor carantinate - de la 191 la 196 - și cel al pacienților - de la 3 persoane raportate ieri dimineață, la cinci persoane internate, dintre care un pacient este pe Anestezie și Terapie Intensivă. În schimb, numărul vindecaților și al izolaților stagnează. 

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 401 de teste. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Statistici

Acum 2 săptămâni

Poate facem o statistica si la cazurile de deces cauzate de cancer pe zi, sau a bolilor cardio-vasculare, a cazurilor de copii cu boli grave, oricat de odios ar suna, multe boli s-au agravat datorita lipsei de asistenta medicala, in ultimul an si jumatate doar covid exista. Unde e gripa care exista de sute de ani? Si daca tot ne dorim oameni sanatosi, de ce nu marim alocatia copiilor, pensia si nivelul de trai ca fiecare sa isi permita o vitamina D, Zinc, zilnic un fruct, o leguma proaspata. In tarile UE au stat acasa, dar au fost sprijiniti financiar toate categoriile sociale, firme, asa au putut ramane cu un anumit nivel de trai, fara frica zilei de maine si cu mintile intregi. Ca asa si vaccinul asta el e la fel pentru toata lumea, dar e una sa fii mai intarit prin cumulul de alimentatie, vitamine, traiul de zi cu zi, gena, alta sa dai unui pensionar cu 1200 lei/luna care mananca saptamanal un cofrag de oua ca sunt mai ieftine. Oua de la gaini din baterii... Doar vaccin, vaccin, vaccin cand el este momentan un experiment. Experiment care in cazul unora duce la tromboze, miocardite, deces.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus