Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
8°C

Răspunsul Ralucăi Turcan după anunțul candidaturii lui Șovăială: primarul Avrigului, propus pentru funcția de prim-vicepreședinte

Răspunsul Ralucăi Turcan după anunțul candidaturii lui Șovăială: primarul Avrigului, propus pentru funcția de prim-vicepreședinte

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, nu mai face parte din echipa președintei PNL Sibiu, Raluca Turcan. Pentru poziția de prim-vicepreședinte îl susține pe primarul orașului Avrig, Adrian David. Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, va ocupa a doua poziție de prim-vicepreședinte, în schema de candidaturi propusă de liderul PNL Sibiu. ”Sutele de discuții purtate cu Raluca Turcan și cu Daniela Cîmpean, în folosul Avrigului și în scopul promovării proiectelor noastre, multele ore petrecute împreună cu ele la București, la ministere și timpul pe care l-au alocat comunității pe care o reprezint, mă fac astăzi să îi îndemn pe toți colegii mei spre această echipă, #EchipaCâștigătoare. Sinceritatea ne obligă pe toți, primari, viceprimari sau simpli colegi să recunoaștem nu doar rezultatele pe care PNL Sibiu le-a obtinut, ci și numele persoanelor care și-au asumat, la bine și la greu, rolurile esențiale în filială și în afara ei, care au dus la București luptele în numele nostru și care pot, oricând, să ne reprezinte!”, a anunțat primarul Avrigului.

La rândul său, Raluca Turcan a anunțat pe pagina sa de Facebook că îi va susține la alegerile din 6 august pe Daniela Cîmpean și Adrian David pentru pozițiile de prim-vicepreședinte. ”Fac echipă la alegerile interne din PNL cu președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și cu primarul orașului Avrig, Adrian David, candidați pentru funcțiile de prim-vicepreședinți. Sunt doi dintre exponenții performanței în administrație, doi dintre liberalii sibieni care au înțeles că politica este un mijloc de a-ți servi semenii, de a face bine comunității pe care o reprezinți. Și nimic altceva!  Daniela Cîmpean, Adrian David și mulți alți colegi primari au câștigat încrederea oamenilor, iar în PNL Sibiu nu au cum să primească mai puțin de atât. Sibiul este astăzi cea mai bună organizație liberală din România și asta se datorează muncii în echipă”, a scris Turcan.

”Doresc să continui ca președinte al PNL Sibiu nu pentru propriul orgoliu, ci pentru ca munca de până acum și rezultatele obținute să fie puse în continuare în valoare, pentru interesul public al sibienilor și nu numai. Deși la alegerile interne votează doar colegii din partid, ele vor spune multe celor din afara partidului. Vor spune ce fel de oameni suntem, cât de harnici, de bine pregătiți și cât de serioși suntem! Mergem înainte călăuziți de cele mai bune gânduri, cu încrederea ca munca si rezultatele vor face întotdeauna diferența” – Raluca Turcan

Actualul secretar general al PNL Sibiu, Constantin Șovăială și-a anunțat luni, oficial, candidatura pentru funcția de președinte, la alegerile interne din 6 august. Surse din cadrul partidului susțin că el este susținut de primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, alături de o parte de primarii din zona de nord a județului. O altă candidatură anunțată ieri este cea a omului de afaceri Ciprian Faraon.

Sursa foto: Raluca Turcan/Facebook

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 luni

https://www.kmkz.ro/de-ras/raluca-turcan-se-intoarce-de-unde-plecat-din-pacate-nu-pdl
Raspunde

Iosif Koba

Acum 2 luni

Se ascute lupta de clasă, tovarăși! Hoardele imperialiste din nordul județului împreună cu deviationistii de dreapta vor să pună mâna pe partidul nostru și să distrugă tot ceea ce am muncit.Vigilenta maxima!
Raspunde

Numa Ziîc

Acum 2 luni

Mai bun Șovăiala daca discutam de suflu nou !! Moldoveanca aia are deja 8 ani, iar rezultatele sunt din inertie ca e Ioha president...sa mearga la Botosani, Sovi presedinte !! Am zîs !
Raspunde

Popa

Acum 2 luni

Intarate-i, drace!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 2 luni

Aceasta echipa cu **** de Turcan si Campean vor distruge PNL Sibiu la fel cum Trif a distrus PSD Sibiu. Sper ca in PNL mai sunt oameni seriosi care pot impiedeca asta.

Raspunde

Adriana

Acum 1 lună

Credeti ca ajungeati in Parlament Sovaiala daca nu era Raluca Turcan? Culmea, fix echipa pe care o concureaza Sovaiala l-au adus in Parlament. Mare caracter pe acest personaj
Raspunde

Asdfzxgf

Acum 2 luni

povesti pe pita de adormit copiii si de prostit pe cei cu minte putina... sunteti toti niste lepre ale societatii care nu fac decat sa isi urmareasca interesul personal si al acolitilor nu binele sibienilor asa cum va tot laudati. RUSINE sa va fie
Raspunde

Rodica unghii cu gel

Acum 2 luni

Oare doar mie mi se pare ca scarbele de la peneleu sunt mult mai pline de maro decat pesedistii?
Raspunde

Anuta

Acum 2 luni

Am votat PNL, nu o mai votez, sunt la fel ca PSD, promit multe dar fac putine, iar prostimea nu are acces la servicii medicale decente, plus valul de scumpiriii. Am vazut cum au sprijinit d-nele Campean si Turcan pe cetatenii Sibiului in speta SOMA. NIVELUL DE VIATA A SCAZUT IN ULTIMI ANI IN SIBIU, VREM FAPTE NU MINCIUNI, SPER SA NU MAI URMEZE EXEMPLUL PSD.
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 luni

Sunt mai rai decat pesedistii! Si nu trebuie sa urmeze exemplul pesedistilor pt. ca sunt destui incapabili si nechemati si in PNL. Mai bine stai acasa, Anuto, nu mai merge la vot! Ai votat degeaba! Acum ai ce-ai votat!
Raspunde

Florin

Acum 2 luni

Întreb.Oare nu se găsește un sibian să conducă PNL îl?Că nici Șovăială nu prea e de pe aici
Raspunde

Vasilikis

Acum 2 luni

Pe domnul David ce l recomanda? Vocea și talentul??? Nu prea... Despre realizări,, mărețe,, manageriale în Avrig nici nu poate fii vorba... Și atunci??? Un alt băiat care lustruieste cu mare stil și persuasiune partea dorsala a penelistilor cu metehne de pesedisti veritabili. Doar promisiuni și gargara ieftina. Am schimbat macazul absolut degeaba. Niște nulități au luat locul altor nulități. Și ciclul se va repeta cu acceptul cetățenilor romani prostiți pe fata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus