Duminică,
26.09.2021
Cer Senin
Acum
21°C

119 milioane de lei. Traseele de transport public din județ, scoase la licitație pentru următorii zece ani

119 milioane de lei. Traseele de transport public din județ, scoase la licitație pentru următorii zece ani

Peste 119 milioane de lei, la care se adaugă TVA, este valoare totală a contractelor de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport călători în județul Sibiu, scoase la licitație de administrația județeană.

53 de trasee împărțite în 13 loturi sunt scoase la licitație de Consiliul Județean Sibiu, în cadrul unei proceduri al cărei termen de depunere a ofertelor a fost fixat pentru ziua de 24 august. Câștigătorii celor 13 loturi vor putea opera curse de transport public conform condițiilor impuse de autorități timp de zece ani, începând cu 2022.

”Primele șapte grupe cuprind 29 de curse cu plecare din municipiul Sibiu spre localități din județ, în următoarele cinci grupe sunt prevăzute  21 de curse cu plecare din Mediaș, iar ultima grupă cuprinde patru trasee cu plecare din orașul Agnita”, detaliază reprezentanții Consiliului Județean Sibiu într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Clau

Acum 2 luni

DE ce sa vrei sa faci asta? De ce sa blochezi totul pentru 10 ani. Castiga unii o licitatie si o sa se opune la orice progres. Ce rost mai are zona metropolitana, daca nu se va putea organiza un transport in comun din cauza acestor contracte
Raspunde

Navetist

Acum 2 luni

Un singur raspuns: SPAGA! D-aia se dau pe 10 ani cand de fapt majoritatea traseelor ar trebui sa fie in zona metropolitana si transportul sa fie asigurat de stat. Si cele care nu s-ar incadra ar trebui sa fie acordate pe maxim un an. Asa iar prinde Carabulea si baga autobuze ce n-ar trebui sa aiba voie pe sosea nici cat sa mearga pana la remat cu 4 curse pe zi si la preturi exorbitaten( spre exemplu o cursa Sibiu-Poplaca cost 9 lei!!!) dar na, stim cum merg lucrurile la noi
Raspunde

John doe

Acum 2 luni

Speram ca nu va castiga ciobanoturul lui carabulea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus