Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Actualizare foto - Doi șoferi implicați în carambolul de la Veștem erau din CIsnădie. Unul era în stare de ebrietate

Actualizare foto - Doi șoferi implicați în carambolul de la Veștem erau din CIsnădie. Unul era în stare de ebrietate

Actualizare 24.07.2021, ora 10.

Unul din cei trei șoferi implicați în accidentul de vineri noapte, din Veștem, era băut, anunță IPJ Sibiu. Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 1, km. 302, în zona localității Veștem, pe direcția Sibiu – Vâlcea, s-a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate 3 autoturisme. ”În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului primului auto care a intrat în coliziune și a șoferului celui de-al doilea autoturism implicat, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, ambii domiciliați în orașul Cisnădie. Al treilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Orlat, care nu a necesitat intervenție medicală. De asemenea, mașinile conduse de către primii doi conducători auto au luat foc, incendiul fiind stins de forțele din cadrul ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a primului conducător auto a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce testările celorlalți doi șoferi au indicat faptul că nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan”, anunță IPJ Sibiu.

Ca urmare a constatărilor efectuate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente.

Știrea inițială:

Trei mașini au fost implicate într-un accident petrecut vineri seara pe Autostrada A1, la ieșirea spre Veștem, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Din primele informații transmise de aceștia, două dintre autovehicule au luat foc, iar persoanele implicate s-au autoevacuat.

Pompierii Detașamentului Sibiu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Din cele patru persoane implicate, două au necesitat transportul la spital. Echipajele SAJ si ISU au transportat două victime la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu - doi bărbați, unul în vârstă de 29 de ani cu dureri cervicale și membru inferior stâng, iar cealalt, de aproximativ 32 de ani, a fost transportat la spital de echipajul SAJ Cisnădie.

foto ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3958

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus