Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ce facem în weekend? Ascultăm muzica anilor 80-90 și învățăm să mergem corect cu bicicleta

Ce facem în weekend? Ascultăm muzica anilor 80-90 și învățăm să mergem corect cu bicicleta

În acest weekend, la Sibiu, avem parte de mai multe activități pe care nu trebuie să le ratăm. Mergem la cinema, vizităm expoziții, mergem la teatru, învățăm să mergem cu bicicleta și ascultăm muzica anilor 80-90.

Vineri, 23 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Iubitorii de modă pot profita de ultimele zile ale Feeric Fashion Week. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, se desfășoară spectacolul „Sunt o babă comunistă!”, coregrafia Aleisha Gardner. Informații despre eveniment găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Wrath of Man - Furia Unui Om Periculos”, „Scapa, Daca Poti 2! Turneul Campionilor”, „Luca”, „Old: Prizonierii Timpului”„ Familia Crood: Vremuri Noi” sau „Furios si Iute 9” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 24 iulie

De la ora 10, sunteți invitați în parcul Sub Arini la evenimentul „Poi in the park”. Toate informațiile despre întâlnire le găsiți aici. 

De la ora 18,  The date pregătește la Sibiu evenimentul „Lasă-mă, papa, la party!”. Muzica anilor 80-90 și actuală va fi remixată special pentru tine de DJ-ul Vali Bărbulescu. Toate detaliile despre eveniment le găsiți aici.

Galeria ArtPoint din Orașul Artiștilor găzduiește vernisajul și expoziția "Re- think" - o colecție a schițelor realizate de artiștii de la #SISAF2021, care urmează să fie transformate în această săptămână în picturi murale de mari dimensiuni, pe zidurile gri din Sibiu. Informații suplimentare găsiți aici.

Bike School, cel mai mare proiect educațional rutier, gratuit, destinat copiilor între 7 și 14 ani din Sibiu, începe în acest weekend la Sibiu.

Tot în acest weekend începe ediția cu numărul 19 a festivalului Icon Arts. „Vă provocăm să vă alegeți datele favorite și să explorați comorile culturale ale Transilvaniei fiindcă aproape în fiecare zi v-am pregătit programe de muzică de cameră, jazz, nelipsind spectacolul gastronomiei locale”, se arată în descrierea evenimentului. Detalii găsiți aici.

Duminică, 25 iulie

La Muzeul Astra are loc un altfel de târg al olarilor. olari din România, Ungaria şi Republica Moldova se vor întrece la roata olarului şi vor găti pe vatră deschisă, în vase de lut, reţete tradiţionale, iar comisiile de jurizare vor desemna cei mai buni olari şi bucătari-olari. Toate detaliile le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

O expoziție dedicată baronului Samuel von Brukenthal va fi deschisă începând din acest week-end în Piața Mare, aceasta adăugându-se evenimentelor și atracțiilor pe care Sibiul le pregătește în fiecare an pentru sezonul estival. Expoziția “În căutarea lui Samuel von Brukenthal”, organizată de Asociația Monumentum, va fi vernisată duminică, 25 iulie, ora 13 în Piața Mare.

De la ora 18, Echipa Șurii Culturale vă invită la o expoziție de arte plastice. Scopul expoziției este inaugurarea spațiului Șurii ca sală de expoziție și strângerea de fonduri pentru activități dedicate artelor plastice, mai ales investiției în materiale și activități pe care unii copii nu și le pot permite. Informații despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus