Marţi,
21.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

O fată de 14 ani a dispărut de acasă. Dacă o vedeți sunați la 112

O fată de 14 ani a dispărut de acasă. Dacă o vedeți sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23,00, fiica sa minoră, GIURGIU IOANA CRISTINA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Dealu Frumos, comuna Merghindeal, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

În momentul plecării, minora purta un hanorac oșu, pantaloni tip colanți negri, încălțăminte tip sport albă.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus