Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Robert Powell, actorul principal din Iisus din Nazareth, invitat la Festivalul George Enescu de la Sibiu

Robert Powell, actorul principal din Iisus din Nazareth, invitat la Festivalul George Enescu de la Sibiu

Robert Powell, actorul care l-a interpretat pe Iisus în celebrul film "Iisus din Nazareth" va fi prezent pe 3 septembrie, la Sala Thalia din Sibiu, în cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu", informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus în celebrul film 'Iisus din Nazareth' face parte din distribuţia impresionantă a spectacolului 'Viaţa pasională a lui Claude Debussy', alături de actriţa Rohan McCullough, cunoscută pentru numeroase distribuţii în filme, seriale şi piese de teatru şi de muzicienii Clive Conway la flaut şi Christine Croshaw la pian. Robert Powell va da viaţă personajului uneia dintre cele mai fascinante celebrităţi din istoria muzicii, Claude Debussy, iar Rohan McCullough se alătură pentru a personifica femeile nefericite care au fost vrăjite de acest om bizar şi complex. De-a lungul întregii drame se va derula muzica sa, ce a şocat încă de la apariţie prin senzualitatea şi limbajul armonic îndrăzneţ. Spectacolul unic poate fi urmărit la Sibiu în 3 septembrie, la Sala Thalia", se arată în comunicatul organizatorilor.

Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona începând de vineri, atât online, de pe platforma Iabilet.ro, cât şi din reţeaua de magazine fizice partenere, la un preţ preferenţial. Perioada de dinainte de vânzări se încheie în 6 august.

Festivalul "George Enescu" celebrează, în 2021, 140 de ani de la naşterea marelui compozitor. Concertele de la Sibiu vor oferi publicului un amplu program de lucrări enesciene, care vin să completeze un repertoriu din care nu vor lipsi Beethoven, Chopin, Mozart sau Bach. Tema ediţiei din acest an este "O istorie din iubire".

(Agerpres/foto discogs.com)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus