Vineri,
24.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Premii de 10 mii de lei pentru elevi, de la primărie

Premii de 10 mii de lei pentru elevi, de la primărie

Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” și Colegiul Național ”Octavian Goga” vor primi pentru premierea elevilor 4000, respectiv 6000 de lei, dacă un proiect de hotărâre  propus consilierilor locali din municipiu va fi votat de către aceștia.

Conform proiectului, fiecare elev care a obținut media 10 la Examenul de Evaluare Națională va primi 2.000 de lei. Elevii care au obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat vor primi fiecare câte 3.000 de lei. ”Premierea elevilor constituie o modalitate de recunoaștere a eforturilor depuse de aceștia la promovarea valorilor educaționale prin rezultatele excepționale obținute la Examenul de Evaluare Națională și Examenul Național de Bacalaureat. Totodată, acest lucru constituie și o invitație către toți elevii la un învățământ de înaltă performanță”, se arată în expunerea de motive a proiectului lansat de primarul Astrid Fodor.

La Examenul Național de Evaluare Națională susținut de elevii clasei a VIII-a doi elevi ai Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr”, Andra Anita Radu și Adelina Miriam Șușu, au obținut media generală 10. De asemenea, la Bacalaureat, doi elevi ai Colegiului Național ”Octavian Goga”, Daria Covrig și Andra Săraru, au obținut media 10.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un cititor

Acum 2 luni

Cu banii ăștia s-ar fi putut achita nota de plată la restaurant într-o seară pentru Chiriac & friends. Și ce plusvaloare culturală ar fi adus!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus