Marţi,
21.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

AFC Hermannstadt va juca meciurile de acasă din Liga 2 tot la Mediaș

AFC Hermannstadt va juca meciurile de acasă din Liga 2 tot la Mediaș

În lipsa stadionului, aflat în plin proces de modernizare, AFC Hermannstadt va juca și în Liga 2 tot la Mediaș, au anunțat oficialii clubului. ”Datorită (sic!) lucrărilor de modernizare la Stadionul Municipal Sibiu, care vor continua și în acest sezon de Liga a II-a, FCH va fi nevoită să joace meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Și de această dată, spre bucuria noastră, vom fi ,,acasă” pe un stadion care nu ne este deloc străin. Este vorba despre Stadionul Gaz Metan din Mediaș, la vecinii noștri din județ. Aici vom disputa meciurile de pe teren propriu până când vom putea beneficia din nou de aportul vostru, al suporterilor noștri loiali, pe noul Stadion Municipal din Sibiu”, anunță AFC Hermannstadt.

Primul meci pe care AFC Hermannstadt îl va disputa în acest sezon de liga a II-a pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș va fi cel din prima etapă, cu F.C. Buzău, care se va desfășura sâmbătă, 31 iulie, de la ora 13:30, partidă care va fi televizată pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

După retrogradarea în Liga 2 a echipei din Sibiu s-au vehiculat două stadioane unde ar putea să-și dispute meciurile de pe teren propriu, Măgura din Cisnădie și Cetate din Alba Iulia.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus