Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

FOTO - Direcția de Drumuri a finalizat asfaltarea și marcajele între Sibiu și Veștem: 15 km nou nouți

FOTO - Direcția de Drumuri a finalizat asfaltarea și marcajele între Sibiu și Veștem: 15 km nou nouți
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, care administrează și drumurile naționale din județul Sibiu, anunță că a finalizat asfaltarea și marcajele rutiere între Sibiu-Veștem.
 
”Astăzi au fost terminate și ultimele marcaje de pe asfaltul proaspăt așternut pe DN1 în zona Veștem - Șelimbăr, în județul Sibiu. În acest an stratul de uzură a fost înlocuit pe toate cele 4 benzi pe o porțiune de peste 15 km. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat șoferilor pe perioada lucrărilor dar credem că deranjul este pe deplin compensat de rezultat!”, au transmis oficialii DRDP Brașov.
 
Reacția DRDP vine și în contextul în care, în ultimele săptămâni, traficul în zonă a avut mult de suferit, șoferii așteptând în coloană uneori ore în șir.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1559

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gabi

Acum 2 ani

Poate faceti un articol si despre faptul ca deja asfaltul proaspat pus are gropi si denivelari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus