Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Piața Mică și mai multe parcări din oraș, închise pentru desfășurarea Raliului Sibiului

Piața Mică și mai multe parcări din oraș, închise pentru desfășurarea Raliului Sibiului

În perioada 29-30 iulie are loc Raliul Sibiului, a VII-a etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano și etapă în Campionatul Național de Rally 2 Betano și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție. Astfel, pentru desfășurarea evenimentului, Comisia de circulație a aprobat mai multe restricții de circulație și închideri temporare de parcări.

Restricțiile de circulație pentru perioada 28-30 iulie sunt următoarele:

- 28 iulie, ora 08.00 – 1 august, ora 12.00 – vor fi restricționate 30 de locuri de parcare în fața Hotelului Continental Forum.

- 29 iulie, ora 01.00 – 1 august, ora 22.00 - închiderea parțială a parcării din fața Gării.

- 29 iulie, intervalul orar 00 -23.00 – închiderea Pieței Mici pentru startul festiv.

- 30 iulie, intervalul orar 08.00-14.00 - închidere circulație de la capătul străzii Bradului către adăpostul de câini, până la monumentul din Dealul Gușteriței.

- 30 iulie, ora 01.00 – 31 iulie, ora 22.00 – închiderea parcărilor de pe strada Gheorghe Lazăr.

Reprezentanții primăriei roagă șoferii să dea dovadă de înțelegere, să evite zonele menționate, să aleagă rutele ocolitoare pentru deplasare și să se orienteze spre alte parcări zonale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1972

Comentarii

1 comentarii

Cetateanul Gogu

Acum 1 an

Eu zic sa inchideti tot Sibiul pentru faimosul raliu . De ce in centrul Sibiului si nu prin Lazaret? acolo nu trebuie poluata atmosfera? Traiasca primaria !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus