Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Asociația comunelor din România colaborează cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu pentru un mediu rural sănătos, curat și nepoluat

Asociația comunelor din România colaborează cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu pentru un mediu rural sănătos, curat și nepoluat

La începutul acestei luni a avut loc deschiderea sesiunii extraordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România și întrunirea în ședință ordinară a Consiliului director al Asociației Comunelor din România (ACoR).

La eveniment au participat  Mihail David, comisar general adjunct în cadrul Gărzii Naționale de Mediu, care a discutat cu primarii comunelor membre ale ACoR, prezenți la întâlnire, modalitățile prin care se poate îmbunătății colaborarea între autoritățile publice locale și Garda Națională de Mediu.

Astfel, dialogul interactiv dintre reprezentanții ACoR și Mihail David a deschis calea unui parteneriat între Filialele Județene ale ACoR și reprezentanții Gărzii de Mediu pentru conservarea resurselor naturale și pentru asigurarea unui mediu rural sănătos, curat și nepoluat.

Totodată, în cadrul lucrărilor Adunării generale au fost abordate o serie de probleme cu care se confruntă comunele din România și au fost dezbătute subiecte ce vizează activitățile ACoR, precum prezentarea principalelor activități realizate de ACoR în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile și analiza stadiului desfășurării alegerilor pentru organele de conducere ale Filialelor Județene ale ACoR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gigi

Acum 1 an

Gata, a bifat garda de mediu la capitolul aparitie in presa se pot intoarce la somn.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus