Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Copil de 13 ani, lovit de un motociclist în timp ce traversa cu trotineta electrică pe trecere. Din lovitură, a fost proiectat într-o mașină

Copil de 13 ani, lovit de un motociclist în timp ce traversa cu trotineta electrică pe trecere. Din lovitură, a fost proiectat într-o mașină

Un copil în vârstă de 13 ani a fost lovit de un motociclist în timp ce traversa cu trotineta electrică pe trecerea de pietoni. Din lovitură, acesta a fost proiectat apoi într-o mașină care se deplasa pe același sens.. Accidentul s-a petrecut miercuri seara, pe Calea Dumbrăvii, pe trecerea de pietoni din apropierea intersecției sens giratoriu cu Bvd. V. Milea. 

Motociclistul implicat în accident are 17 ani și deține permis corespunzator categoriei, informează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la accident și l-a transportat pe copil la CPU, în stare stabilă, cu un traumatism de membru inferior stâng, posibil fractură.

Toti cei implicati în incident sunt sibieni.

Politistii Biroului Rutier Sibiu efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs acest accident.

foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Florin

Acum 2 ani

Nu inteleg ce legatura are faptul ca toti cei trei implicati in accident sunt sibieni? Daca erau doi olteni si un sibian era altfel stirea?
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Asa e cand toti au stickere cu "atentie la motociclisti" dar motociclistii sunt tot intr-un slalom prin trafic. Ei nu trebuie sa fie atenti la nimeni si nimic, doar altii la ei.

Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

John doe- nu suntem la tine la tara. Pe trecere nu se alearga, nu mergi pe bicicleta, pe trotineta, te asiguri inainte sa te faci vizibil conducatorilor nu sari ca ai tu prioritate. Cam asta este civilizat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus