Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Grecia a intrat în zona roșie. În doar trei situații nu se intră în carantină atunci când se revine acasă, din această țară

Grecia a intrat în zona roșie. În doar trei situații nu se intră în carantină atunci când se revine acasă, din această țară

Grecia a trecut de pragul de infectare de 3 la mie, de la care țările intră pe lista roșie și pentru care sunt scutite de carantină la sosirea în România persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală, anunță Centrul European pentru Conform datelor publicate astăzide ECDC, Grecia a ajuns la rata de incidență de 3,46 la mie, motiv pentru care ar putea trece în zona roșie, iar de la pragul de 3 la mie, statele sunt trecute pe lista roșie în România.

În situația în care românii se întorc acasă din această țară, vor intra obligatoriu în carantină, excepție făcând doar trei situații. Sunt scutite de 14 zile de carantină persoanele vaccinate anti-COVID cu schemă completă de cel puțin 10 zile, persoanele care au fost infectate cu coronavirus în ultimele 180 de zile și nu mai devreme de ultimele 14 zile și copiii până la vârsta de 3 ani, iar cei de 3-16 ani cu prezentarea unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.

Au intrat în zona roșie, alături de Grecia, Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao și Insulele Virgine ale Statelor Unite. În zona galbenă au intrat, din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Suriname și Insulele Feroe și din zona verde, în urma creșterii incidenței: Franța, Belgia, Israel, Statele Unite ale Americii, Islanda, Honduras, Aruba și Sint Marteen.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus