Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

FOTO Accidentul de pe Valea Oltului: trei răniți, printre care și o fetiță de 4 ani, transportați la spitalul din Sibiu

FOTO Accidentul de pe Valea Oltului: trei răniți, printre care și o fetiță de 4 ani, transportați la spitalul din Sibiu

Actualizare ora 19.55 - Traficul rutier a fost deblocat, anunță IPJ Vâlcea. 

Actualizare

Cele trei persoane aflate în una dintre mașini au fost preluate de echipajele de salvare venite de la Sibiu. Fetița în vârstă de 4 ani, care a suferit un traumatism facial a fost preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl, care a sugerat politraumatisme, transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Echipajul SAJ Sibiu a preluat mama, care prezintă o fractură de membru superior drept.

O altă persoană, din cealaltă mașină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriații și a refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Vâlcea, șoferii nu au consumat alcool.

Știre inițială. Traficul pe Valea Oltului este blocat sâmbătă după-amiaza din cauza unui accident petrecut în localitatea Râul Vadului, Câineni.

Potrivit primelor informații transmise de ISU Vâlcea, sunt anunțate două autoturisme implicate în accident și patru răniți, printre care și un copil de 4 ani. Pompierii militari vâlceni intervin cu o ambulanță SMURD, iar  SAJ Vâlcea cu două ambulanțe.

La accident se deplasează și forțe de la Sibiu - o ambulanță SMURD și una SAJ.

Accidentul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 18,32, mai transmit autoritățile.

foto ISU Vâlcea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

SK

Acum 2 ani

...împreună cu tatăl, care a sugerat politraumatisme, ... Fiti ceva mai atenti la ce cuvinte va "sugereaza" telefonul mobil!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus