Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Filiala Sibiu a Asociației Comunelor din România vă invită la sărbătoarea Tuberozelor din Hoghilag

Filiala Sibiu a Asociației Comunelor din România vă invită la sărbătoarea Tuberozelor din Hoghilag

Iubite si foarte populare, florile au fiecare un inteles special, ele simbolizează in mod traditional sentimente, stări sau idei. Toate acestea în sinergie cu dorința bunului gospodar al Hoghilagului colegul Nicu Lazăr, sub îndrumarea prietenului și colaboratorului Ionut Diaconeasa  au făcut posibil ca Tuberoza de Hoghilag - Indicatie Geografica Protejata să fie parte a unui proiect european, modern, in pas cu vremea si vremurile.

Recunoasterea calitatii unui produs de catre Comisia Europeana este apogeul certificarii  si promovarii la nivel european si aduce multiple beneficii comunitatilor aplicante prin dezvoltarea pe axe sociale, economice si turistice, constituind un vector de notorietate pe termen lung. Asociația Comunelor din România - Filiala Sibiu, este alături de comunitățile județului care aduc plus valoare și contribuie la o dezvoltare durabilă a “ satului românesc “!  

ACoR vă invită pe 7 și 8 August pe tărâmul Tuberozelor la festivalul ce le poartă numele. 

Filiala județeană Sibiu a ACoR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus