Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
20°C

Iohannis, despre accidentele de pe șoselele din România: este o tragedie. Pe lângă lipsa drumurilor, lumea la noi e din ce în ce mai nervoasă

Iohannis, despre accidentele de pe șoselele din România: este o tragedie. Pe lângă lipsa drumurilor, lumea la noi e din ce în ce mai nervoasă

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre accidentele rutiere grave, care sunt tot mai frecvente pe șoselele din România. Șeful statului le-a catalogat ca fiind "o tragedie". "Pe lângă lipsa drumurilor, o altă cauză a acestor accidente este faptul că lumea la noi e din ce în ce mai nervoasă", a declarat Iohannis. 

Președintele s-a aflat miercuri într-o vizită în Parcul Natural Comana, iar la declarații a fost întrebat ce părere are despre accidentele tot mai dese, soldate cu zeci de morți, care se petrec pe șoselele din țară. 

"Este o tragedie ce se întâmplă și este clar că un element este lipsa de drumuri. Dacă aveți curiozitatea să circulați și probabil ați făcut-o prin țară, ați văzut că se circulă din ce în ce mai greu. Pe de altă parte, lumea la noi este extraordinar de nervoasă, tot timpul. Este un factor care duce la tot felul de incidente. Legislația poate să fi înăsprită, nu am nimic împotrivă. Pot fi realizate tot felul de instalații, unele de avertizare, altele chiar de măsurare", a declarat Iohannis, citat de digi24.ro

Șeful statului a mai spus că este nevoie de drumuri mai multe și mai bune, dar și de o mai bună disciplină a șoferilor. 

"E clar că fără o mai bună disciplină și fără drumuri mai bine realizate și mai multe, nu vom stăpâni fenomenul și este trist. Este foarte trist, mai ales acum în perioada de concedii în fiecare zi citim despre accidente rutiere grave, foarte grave și nu, nu putem să continuăm așa. Guvernul pe de o parte își face treaba. Avem tot mai multe șantiere de drumuri naționale, de autostrăzi, de centură ocolitoare, dar și legislația trebuie să devină mai puternică și șoferii mai disciplinați", a declarat Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă.

Comentarii

3 comentarii

Gigi contra

Acum 1 lună

Oare de ce e lumea tot mai nervoasa, dle presedinte? S-a saturat de pandemie, de preturile care au crescut, de minciunile politicienilor, de "guvernul meu", de aiurelile rezistilor si de aroganta unora. Vacanta placuta!
Raspunde

Marioara

Acum 1 lună

Ce bine ii sedea astazi dlui presedinte pe bicicleta aia scumpa, cu tricou de firma... Il durea in cot de scumpiri, de valul 4, de tulpina Delta si de electoratul lui... Weekend placut, dle presedinte!
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Asa e, dle presedinte! Tot mai multe accidente, soferi tot mai nervosi! Aveti grija cand mai mergeti cu bicicleta la Cotroceni! Apropo... o trotineta electrica nu v-ar tenta? Incercati, doar sunteti un tip sportiv...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus