Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Locuri de joacă construite în Șelimbăr pe terenurile cedate de dezvoltatorii imobiliari

Locuri de joacă construite în Șelimbăr pe terenurile cedate de dezvoltatorii imobiliari

Primăria Șelimbăr a finalizat amenajarea a două noi locuri de joacă pentru copii, pe străzile Doamna Stanca și Țebea. Cele două locuri de joacă s-au realizat pe terenurile cedate Domeniului Public al Comunei Șelimbăr de dezvoltatorii imobiliari din cele două zone. ”Confortul familiilor care locuiesc în Șelimbăr nu se referă doar la condițiile din propriile apartamente, ci și la cele pe care administrația le oferă în serviciile publice. Parcurile și locurile de joacă sunt o preocupare continuă pentru noi și urmărim permanent creșterea numărului acestora prin identificarea de terenuri care se pretează acestui tip de investiții”, a declarat primarul comunei, Marius Grecu pe pagina de Facebook a localității.

Locurile de joacă dispun de amenajări complet noi, moderne, a căror valoare a fost d aproximativ 85.000 de lei plus TVA.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1865

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Banto

Acum 1 an

Cine sunt dezvoltatorii? Ce primesc în schimbul cedării terenurilor? Ce suprafețe au cedat? Turnul Sfatului, poti răspunde?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus