Marţi,
21.09.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Proiectil exploziv de război, găsit sub acoperișul unei case în renovare, pe strada Timișoara

Proiectil exploziv de război, găsit sub acoperișul unei case în renovare, pe strada Timișoara

Echipa pirotehnică a ISU Sibiu a intervenit miercuri după amiaza pe strada Timișoara din municipiul Sibiu pentru asanarea unui proiectil exploziv de război calibrul 75 mm, descoperit sub acoperișul unei case în timpul unor lucrări de renovare.

S-a procedat la cercetarea, identificarea și ridicarea în vederea transportării, depozitării  și distrugerii ulterioare, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Pirotehnicienii sibieni recomandă cetățenilor să manifeste prudență la identificarea unor elemente de muniție rămase neexplodată și să apeleze numărul de urgență 112.

 Aceștia reamintesc ca, în cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată să respectați următoarele măsuri de prevenire:

- nu atingeți aceste elemente. 
- nu le loviți sau nu le mișcați din locul în care le-ați găsit, 
-  nu încercați să le  demontați componentele muniţiei sau le  transportați, depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, 
- anunțați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă #112  pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus