Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Spectacolul folcloric „Cuvânt și cântec de suflet românesc”, programat în această seară, își schimbă locația la Hanul din Tulgheș

Spectacolul folcloric „Cuvânt și cântec de suflet românesc”, programat în această seară, își schimbă locația la Hanul din Tulgheș

Din cauza prognozei de vreme nefavorabilă pentru această după-amiază, Spectacolul folcloric „Cuvânt și cântec de suflet românesc”, cu Marius Ciprian Pop și Ceterașii de la Cluj, va fi relocat de la Târgul de Ţară din Muzeul ASTRA la Hanul din Tulgheș din Muzeul ASTRA Sibiu. Spectacolul are loc în cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Cântecele Munților” 2021, de la Sibiu.

Astfel, ASTĂZI, ora 18:00, vă așteptăm la HANUL DIN TULGHEȘ, la Spectacolul  extraordinar „Cuvânt și cântec de suflet românesc”, cu Marius Ciprian Pop și Ceterașii de la Cluj; evenimentul va fi dublat de o degustare de vin Cricova.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus