Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Ce facem în weekend? Ascultăm muzică retro și vedem cele mai noi filme la TIFF

Ce facem în weekend? Ascultăm muzică retro și vedem cele mai noi filme la TIFF

În acest weekend, la Sibiu, avem parte de mai multe activități pe care nu le putem rata. Mergem la cinema și la teatru, vedem cele mai apreciate proiecții în cadrul TIFF, luăm parte la ateliere creative, ascultăm muzica anilor 90 și participăm la un târg de produse hand made pe strada Cetății.

Vineri, 6 august 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

În acest final de săptămână, la Sibiu, are loc, festivalul folcloric „Cântecele Munților”. Programul complet îl regăsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Wrath of Man - Furia Unui Om Periculos”, „Anii Nostri De Glorie”, „Neidentificat”, „Văduva neagră” sau „Luca” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Pe strada cetății se desfășoară un târg de antichități și handmade. Vor fi prezenti din nou expozanti cu lucruri faine: mic si mare mobilier, decoratiuni, tablouri, bijuterii, ceasuri de mana, de perete sau de podea, candelabre, veioze, dar si decoratiuni handmade, bijuterii, produse din si cu lavanda, posete originale din piele sau haine pictate manual. Detalii suplimentare găsiți aici.

În piața Habermann, vineri și sămbătă, are loc festivalul Sibiu- Acasă. DEetalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 13, la Muzeul Național Brukenthal are loc vernisajul expoziției „Life & Art”. Informații suplimentare găsiți aici.

În această seară, de la ora 20, sunteți invitați  pe Terasa Shopping City Sibiu să vă amintiți de muzica anilor 90 la Armonia Disci & Retro. Detalii despre eveniment  găsiți aici.

Sâmbătă, 7 august

Sâmbătă și duminică are loc sărbătoarea Tuberozelor din Hoghilag. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Teatrul Gong prezintă de la ora 10 Atelierul de Creație „Piticii pricepuțiʺ - ,,Coșul cu fructe”. Prețul unui bilet este 14 lei, iar vârsta recomandată este între 6 și 10 ani.

Asociația My Transilvania vă invită de la oara 11  la un Brunch la Jina. Programul întreg al evenimentului de sâmbătă îl regăsiți aici.

În orașul artiștilor, micuții sunt invitați alături de părinți să participe la mai multe ateliere interactive. Atelierele cu părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

De la ora 19, la Teatrul Național Radu Stanca se desfășoară spectacolul „Mici crime conjugale”, de Mariana Cămărășan și Amalia Florina Iorgoiu.

Duminică, 8 august

Pentru al 15-lea an, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu între 5 și 8 august. Timp de patru zile, la Sibiu vor fi proiectate câteva dintre cele mai apreciate filme din ultimul an, cu invitați speciali: programul include peste 30 de producții, unele proaspăt premiate la TIFF 2021, precum și premiere românești în prezența echipelor. Informații despre TIFF găsiți aici.

De la ora 18, începe „VaccinART” - campanie pro vaccinare susținută de artiștii independenți sibieni. Detalii despre eveniment găsiși aici.

La Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA UniC , de la ora 19 se desfășoară spectacolul  „Povestea prințesei deocheate”,  în regia Silviu Purcărete. Detalii găsiți aici.

 

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus