Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

FOTO Furtuna a distrus chioșcurile de pe Transalpina

FOTO Furtuna a distrus chioșcurile de pe Transalpina

Rafalele de vânt de peste 90 km/h au distrus chioșcurile amplasate pe șoseaua Transalpina. Imagini postate pe Facebook imediat după furtună arată un peisaj apocaliptic: rulote distruse, chioșcuri puse la pământ și chiar frigidere aruncate de vânt în mijlocul șoselei.

Localități din județele Sibiu și Gorj au intrat ieri, între orele 18:40 și 20 sub incidența unui cod roșu cu vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, grindină, descărcări electrice, averse torențiale ce pot depăși 35l/mp. Locuitorii din aceste zone au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

Copaci căzuți

În urma vijeliilor de ieri din județ, pompierii au avut câteva intervenții în orașul Sibiu, la Păltiniș și în Arpașu de Jos. Puține probleme au fost semnalate prin apel pe numărul de urgență 112, în urma codului roșu: Un brad a căzut în localitatea Arpașu de Jos peste cablurile de curent. Au acționat pentru degajare și remediere membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arpașu de Jos și un echipaj din partea furnizorului de electricitate. Doi brazi au căzut în stațiunea Păltiniș. Au intervenit membrii Serviciului Situații de Urgență din cadrul Primăriei Sibiu - punct de lucru Păltiniș și a fost anunțat furnizorul de electricitate. De asemenea, s-a solicitat înlăturarea unor crengi de copac căzute pe firele de electricitate și carosabil, pe strada Argeșului, din municipiul Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Dan Costei

Acum 1 an

NATURA A FACUT ORDINE SI IN ACEST CAZ. A CURATAT ZONA DE ACEL BALCI INFECT.
Raspunde

Argintaru

Acum 1 an

trag nadejde ca si cojmelia din care se scremea unul cu manele a fost facuta praf .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus