Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Ofertă specială la Garden Center, pentru toți clienții care îi vor trece pragul în weekend

Ofertă specială la Garden Center, pentru toți clienții care îi vor trece pragul în weekend

Clienții care vor trece la acest final de săptămână pragul Garden Center Grădina Viselor vor avea parte de o surpriză – toate plantele disponibile în frumoasa grădină de la marginea Sibiului vor beneficia de reducere de 10%.

Mica lume despărțită de stresul cotidian vă așteaptă de luni până sâmbătă, pentru a vă ajuta fie numai să vă relaxați pentru câteva momente, fie chiar să găsiți plantele ideale pentru a crea propria grădină. În Grădina Viselor descoperiți în fiecare zi noi exemplare unicate, așa cum sunt cedrul albastru, cel mai bătrân copac în ghiveci, arțarii care sunt așezați în așa fel încât par a sta de vorbă sau magnoliile de la intrarea în grădină, care sunt veșnic verzi și o gamă variată de thuja smaragd. Veți găsi inclusiv palmieri, la umbra cărora vă veți simți ca pe o mică insulă exotică.

Toate acestea și multe altele sunt expuse la Garden Center, grădina unde personalul este pregătit să vă sfătuiască și să vă ajute la transport și montaj, pentru ca totul să fie perfect la final. Mai mult, în weekend vă veți bucura de reducere 10% la toate plantele disponibile, de la cea mai mică, plăpândă și parfumată, până la cea mai impunătoare dintre ele.

Magazinul de plante pentru grădină este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 9-18 și sâmbătă până la ora 13, fiind amplasat în curte la Zacaria. La grădină achizițiile pot fi plătite atât cash cât și prin POS. Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0757606492 sau pe pagina de Facebook Ruxandra Dentini.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus