Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO-Accident frontal pe Valea Oltului surprins de camera de bord

VIDEO-Accident frontal pe Valea Oltului surprins de camera de bord

Un participant la trafic a surprins cu camera de filmat montată pe bordul mașinii accidentul frontal petrecut pe Valea Oltului în urmă cu zece zile.

Evenimentul a avut loc pe raza localității Câineni în data de 31 iulie. Din imagini se poate vedea cum un șofer care circula dinspre Sibiu spre Rm. Vâlcea intră pe contrasens, fără a da senzația că intenționează să efectueze o depășire, și lovește frontal un alt șofer care circula regulamentar spre Sibiu.

Sursa video: Youtube StiriNews

Polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea spun că șoferul care a intrat pe contrasens are 31 de ani și este din Slatina. În urma impactului au fost rănite trei persoane.

”În urma apariției în spațiul public a unui video, în care 2 auto au intrat în coliziune, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 31 iulie a.c.,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe DN7 în localitatea Câineni, județul Vâlcea s-a produs un eveniment rutier cu victime.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că, un bărbat de 36 de ani,  din Slatina ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt auto, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Satu Mare, iar în urma impactului rezultând rănirea a 3 persoane.

De asemenea, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au explicat polițiștii vâlceni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 11665

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus