Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

19 apeluri la Salvamont, în 24 de ore. Trei persoane au fost duse la spital, dintre care una cu elicopterul SMURD

19 apeluri la Salvamont, în 24 de ore. Trei persoane au fost duse la spital, dintre care una cu elicopterul SMURD

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri de urgenţă. Două dintre acestea au ajuns la Salvamont Sibiu, fiind alături de Salvamont Bistrița, Dâmbovița și Vâlcea, cele mai accesate.  Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Salvamont România, au fost primite: 4 apeluri pentru Salvamont Dâmboviţa, 3 apeluri pentru Salvamont Bihor, câte două apeluri pentru Salvamont Vâlcea - Voineasa şi Salvamont Sibiu şi câte un apel pentru Salvamont Bistriţa Năsăud, Salvamont Neamţ şi Salvamont Maramureş, anunță Agerepres. Au mai fost recepţionate două apeluri pentru judeţul Satu Mare şi câte un apel pentru judeţele Braşov, Buzău, Alba şi Hunedoara.

În cazul acestor intervenţii, două persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar un caz a necesitat transport aerian cu elicopterul SMURD, precizează sursa citată.

S-au mai primit 38 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Sursa foto: Arhivă

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus