Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Concursul pentru postul de manager de la Spitalul CFR Sibiu a fost anulat. Dr. Liliana Coldea era singurul candidat

Concursul pentru postul de manager de la Spitalul CFR Sibiu a fost anulat. Dr. Liliana Coldea era singurul candidat

Concursul pentru obținerea postului de manager care se desfășura în această perioadă la Spitalul General Căi Ferate Sibiu a fost anulat. Anunțul a fost făcut public în cursul serii de ieri, 16 august.

„În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație al Spitalului General Căi Ferate Sibiu nr. 10/16.08.2021 se anulează concursul programat să se desfășoare în perioada 4 - 21 august pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul General CF Sibiu”, de arată în decizia Consiliului de Administrație, semnată de Gabriela Robitu, președintele consiliului.

Vă reamintim că în concursul pentru ocuparea funcției de manager la acest spital au fost depuse două dosare, iar după analiza acestora a rămas în concurs un singur dosar, cel al medicului Liliana Coldea.

Cel mai probabil, ec. Horațiu Cojocaru va rămâne manager interimar la acest spital până în momentul în care unitatea va avea un manager stabilit prin concurs.

Turnul Sfatului face demersurile necesare către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii pentru a afla motivele anulării acestui concurs.

Citește și : „Dr. Liliana Coldea rămâne singurul candidat în concursul pentru șefia Spitalului CF din Sibiu”.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus